Šport > Nogomet
471 ogledov

Van Dijk ne bo več dolgo najdražji branilec na svetu...

Harry Maguire
Nogometna prestopna norija se nadaljuje.

Po poročanju otoških medijev naj bi nogometaš Leicester Cityja, Harry MaGuire, prestopil v Manchester United, angleški reprezentant pa naj bi postal najdražji branilec vseh časov, saj naj bi Rdeči vragi zanj izkrcali kar 89 milijonov evrov, s čimer bi prehitel Virgila van Dijka, za katerega je januarja 2018 Liverpool Southamptonu odštel 84,5 milijonov evrov.

Angleški Sun poroča, da naj bi tri četrtine zneska (67 milijonov) Manchester United izplačal takoj, medtem ko naj bi preostalih 22 predstavljali številni bonusi, ki so vključeni v pogodbo. Maguire naj bi uradno podpisal za svoj novi klub v ponedeljek, po opravljenem zdravniškem pregledu.

United si je sicer izjemnega angleškega branilca želel že lansko leto po fantastičnem svetovnem prvenstvu, ko je Maguire naravnost blestel v prvi postavi Treh levov, a takrat do prestopa ni prišlo. Tokrat pa kot vse kaže, se jim bo želja le izpolnila, saj je Maguire že v soboto klubu sporočil, da si želi oditi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice