Šport > Nogomet
33 ogledov

PSG umaknil "čivk" o prihodu Ashleya Colea

Ashley Cole Chelsea Tottenham Hotspur Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
Pariški klub je na Twitterju že objavil, da bo v njegove vrste poleti prestopil angleški reprezentant Ashley Cole, nato pa je "čivk" umaknil ...

"Angleški levi bočni branilec Ashley Cole bo poleti postal član Rdeče-modrih," so zapisali pri PSG, a že kmalu zapis umaknili iz svojih uradnih strani.

Ashleyu Coleu pogodba poteče ob koncu letošnje sezone, o njegovem odhodu pa je že v petek spregovoril tudi novi trener Chelseaja Rafael Benitez. Na vprašanje, ali bosta Frank Lampard in Cole po tej sezoni zapustila Stamford Bridge, je Španec odgovoril: "Mislim da. Sicer nimam vseh informacij in tudi ni treba da vem vse, saj sem tukaj zaenkrat le za sedem mesecev. A, mislim, da je situacija trenutno takšna."

Colea se že nekaj časa povezuje s PSG, Lampy pa je blizu prestopa na Kitajsko, kjer naj bi pri Šanghaju postal soigralec Didierja Drogbaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.