Šport > Nogomet
21 ogledov

PSV zavrnil šest milijonov za Matavža

Matavž Maher Wijnaldum Zulte-Waregem PSV Eindhoven Liga prvakov kvalifikacije EPA
Nizozemski PSV je zavnil ponudbo za prestop Tima Matavža v višini šest milijonov evrov, ki jo je posredovala španska Málaga.

Slovenski nogometni reprezentant Tim Matavž še naprej ostaja na Nizozemskem, v vrstah nogometnega prvoligaša iz Eindhovna PSV, ki slovenskega napadalca za zdaj ne namerava prodati. Nizozemski mediji so namreč poročali, da je PSV zavrnil šest milijonov evrov vredno ponudbo, ki jo je za usluge 24-letnega Primorca ponujal španski prvoligaš iz Málage.

Po pisanju medijev je bila ponudba preskromna, saj za Matavža zahtevajo vsaj še enkrat toliko, 12 milijonov evrov. Matavž je za Nizozemce predragocen dragulj, da bi ga kar tako pod ceno odstopili. PSV je namreč prav po zaslugi Slovenca, ki je dosegel edini zadetek za svojo ekipo za neodločen izid (1:1) proti Milanu v zadnjem predkrogu kvalifikacij za Ligo prvakov.

"Predstavnike Malage smo obvestil, da kljub velikemu zanimanju Tima ne nameravamo prodati," je za spletno stran Voetbal International dejal športni direktor PSV Marcel Brands. Matavž se je moštvu iz Eindhovna pridružila v letu 2011 iz Groningena. Po prihodu pa je za PSV zabil 42 golov na 83 tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.