Šport > Nogomet
31 ogledov

Puyol iz bolnišnice: "Sonce vedno vzide"

Puyol Benfica Barcelona Liga prvakov bolnišnica bolnica izpah komolca poškodba T Reševalni pas/Twitter
Na tekmi 2. kola Lige prvakov se je v moštvo Barcelone vrnil povratnik po poškodbi Carles Puyol. Španski reprezentant je tekmo proti Benfici, ki so jo Katalonci dobili z 2:0 začel, a jo moral v bolečinah končati predčasno. Okrog tretje ure zjutraj je na Twitterju že objavil nasmejano fotografijo iz barcelonske bolnišnice.

Španski nogometaš Carles Puyol si je na torkovi tekmi Lige prvakov, ko je njegova Barcelona z 2:0 premagala Benfico, poškodoval komolec.

Stadion je onemel, ko je povratnik po poškodbi Puyol, ki je v osrčju obrambe odigral praktično brezhibno tekmo, 14 minut pred koncem tekme padel na levo roko. Nerodno je pristal po skakanju za žogo in pristal na roki, ki se mu je obrnila v zelo nenaraven položaj. Po hitrem posredovanju zdravniške službe je kapetan Barcelone v bolečinah zapustil zelenico.

"Dober dan! Sonce vedno vzide ... Hvala vsem za vaša sporočila. Močen objem," je na Twitterju v zgodnjih jutranjih urah zapisal Puyol, ki se je oglasil že po prihodu v barcelonsko bolnišnico. "Že v Barceloni! Želel bi se zahvaliti vsem, ki so me oskrbeli na Portugalskem. Kmalu se vrnem! Objem," je zapisal ob svoji fotografiji z bolniške postelje.

Puyol je po vrnitvi v Barcelono opravil dodatne zdravniške preglede, po katerih se zdi, da naj bi bil odsoten najmanj šest ali največ osem tednov. Štiriintridesetletnik je bil pred tem dva tedna odsoten zaradi poškodbe kolena. Zaradi nove poškodbe bo moral tako zagotovo izpustiti nedeljski "El Clásico", ko v Barcelono prihaja Real Madrid. Za španske podprvake je to nov udarec, kajti na seznamu poškodovanih je tudi drugi osrednji branilec Gerard Piqué.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.