Šport > Nogomet
81 ogledov

Radujko od kapetana do odpadnika

Radujko Džafić Olimpija Nafta Boštjan Tacol
Olimpija Ljubljana je sporočila, da se je klub razšel z vezistom Daliborjem Radujkom, obenem pa je pomočnik novega trenerja Andreja Razdrha postal Darko Karapetrović. Sreten Sretenović je v (resnih) kombinacijah za beograjski Partizan.

Kadrovske menjave pri edinem ljubljanskem nogometnem prvoligašu se nadaljujejo. Iz Olimpije Ljubljane so sporočili, da so se sporazumno razšli še z nekdanjim kapetanom Daliborjem Radujkom, ki je bil še pred meseci kapetan ekipe. Novi trener Andrej Razdrh pa je dobil svojega pomočnika, saj se bo iz mladinske vrste skupaj z Razdrhom med člane preselil Darko Karapetrović. Z odhodom Razdrha se je sprostilo mesto v moštvu do 18 let, ki ga bo že danes na prvem treningu vodil novi trener Vanja Starčevič. V mladinskih kategorijah priznani strokovnjak je nazadnje delal pri ljubljanski Svobodi, prej pa je služboval tudi pri Interblocku.

Srbski mediji pa poročajo, da je Sreten Sretenović že postal okrepitev Partizana. V Olimpiji glede te teme zategujejo vajeti. "Sreten ni podpisal za Partizana, tudi do nas je prišla informacija o tem poročanju. To lahko zanikam, klupa pa sta v stiku. Partizan je uradno izrazil zanimanje zanj. Dokler pogovori potekajo, ne bi mogel dajati nobenih dokončnih komentarjev. Prestopni rok še traja, vemo, da ima vsak igralec svojo ceno in ničesar ne gre izključiti. Gotovo pa je, da je Sreten še vedno igralec Olimpije," je za zurnal24.si pojasnil tiskovni predstavnik zmajev Tine Zupan. Sretenović je v karieri nastopal za Rad, Benfico, Zaglebje, Politehniko in Kuban iz Krasnodarja

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.