Šport > Nogomet
20 ogledov

Rafa: O prihodnosti nisem prepričan

ray wilkins EPA
Rafaelu Benítezu se po prevzemu londonskega Chelseaja ne godi najbolje. Španec je v treh tekmah osvojil vsega dve točki, po porazu proti West Bromwichu pa priznal, da ni stoodstotno prepričan o svoji prihodnosti. Drugačnega mnenja pa je nekdanji pomočnik Roberta Di Mattea Ray Wilkins.

Rafael Benítez je na klopi Chelseaja nasledil Roberta Di Mattea, Španec pa po treh tekmah še vedno ni dosegel zmage. Po porazu proti West Bromwichu je priznal, da ni stoodstotno prepričan o svoji prihodnosti, medtem ko je Ray Wilkins prepričan, da si Roman Abramovič ne bo privoščil nove trenerske rošade. ''Mislim, da to ne pride v poštev. Prosili so ga, naj pride in nedvomno trdo dela, da bi dobro opravil svoje delo. Na žalost rezultati ne govorijo v njegov prid. Chelsea se nahaja v težkem odbobju,'' je povedal Wilkins, sicer nekdanji pomočnik Roberta Di Mattea.

rafael benitez | Avtor: EPA EPA
Nekdanji angleški nogometaš meni, da Chelseaju zmanjkuje možnosti. ''Če pride Pep Guardiola in ga odpustijo, kam naprej?'' se je spraševal Wilkins. ''On naj bi bil najboljši na svetu in ima šele 41 let. Tu je še Mourinho, a vprašanje je, če bi prišel nazaj. Ne vem,'' je dodal Anglež, ki je prepričan, da bi Londončanom koristil prihod Gusa Poyeta. Urugvajec nedvomno pozna dogajanje v angleški premier ligi, saj je za modre igral med letoma 1997 in 2001, nato pa še tri sezone preživel pri Tottenhamu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.