Šport > Nogomet
2320 ogledov

Ramos ob slovesu od Reala večkrat zajokal

Sergio Ramos Profimedia
Legendarni branilec ni mogel skrivati solza ob slovesu.

"Prišel je ta trenutek... Eden najtežjih v mojem življenju. Prišel je trenutek, ko moram reči zbogom Real Madridu... Sem sem prišel tako, da me je oče še držal za roko...," je ob slovesu od dolgoletnega kluba stežka izdavil 35-letni Sergio Ramos in zajokal.

"Seveda sem vznemirjen. Rad bi videl, da bi se od kluba poslovil na stadionu Santiago Bernabeu. Zahvaljujem se Real Madridu, vedno ga bom nosil v svojem srcu," je nadaljeval po premoru, a so ga nato znova premagala čustva.

Eden najboljših nogometašev v zgodovini kluba se je zaradi obnove Santiago Bernabea uradno sicer moral posloviti v klubskem trening centru Valdebebasu. Ramos je v klubu iz prestolnice sicer preživel zadnjih 16 let, v njegovem dresu pa je odigral 671 tekem in pri tem osvojil vse možne lovorike.

"Bilo je čudovito, edinstveno obdobje življenja, a zdaj se odpirajo nova poglavja v moji karieri, na visoki ravni želim še igrati nekaj let in pri tem osvajati lovorike. Najlepša hvala vsem, to ni dokončno slovo, saj vas bom znova videl, ko se bom vračal," je še izjavil Ramos. Sledilo je še fotografiranje s predsednikom Florentinom Perezom in nogometaševo družino.

V zadnjih mesecih Ramos sicer ni našel skupnega jezika s predsednikom kraljevega kluba, pogajanja o pogodbi so se vlekla v nedogled, na koncu pa obe strani nista prišli do dogovora.

Pri Realu so Ramosu ponujali enoletno podaljšanje pogodbe in desetodstotno zmanjšanje plače, a branilec na to ni pristal. Želel je dvoletno pogodbo, ob 12 milijonih evrov, toliko jih je zaslužil na leto, pa bi njegova plača znašala 1,2 milijona manj.

Sergio Ramos | Avtor: Profimedia Profimedia

Sergio Ramos | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 1
  • Sheldon_Roth 17:02 17.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice