Šport > Nogomet
5702 ogledov

Zidane novinarju: Tvoj posel je sramota

zinedine zidane Epa
"Ugasni kamero in se bova pogovorila," je Zinedine Zidane zabrusil novinarju.

Zdaj že nekdanji trener madridskega Reala Zinedine Zidane je napovedal, da bo odšel na odmor po končani sezoni, ki se je končala z njegovim odhodom s klopi kraljevega kluba.

Nekaj španskih novinarjev se je zdaj zbralo, da bi ob Francozovem odhodu na 'počitnice' dobilo prve izjave po njegovi zamenjavi. A vse skupaj se je sprevrglo v besedno obračunavanje z enim izmed predstavnikov medijev.

"Je bila napaka, da ste v javnost poslali tisto pismo?" je novinar vprašal nogometnega zvezdnika. "Še vedno postavljaš neumna vprašanja?" je odgovoril Zidane in nadaljeval: "Tvoj posel je sramota. S tabo je vedno enako. Ti poznaš mene, jaz tebe. Pridi, da se pogovoriva brez kamere!"

Zidane je sicer ob odhodu iz Reala napisal poslovilno pismo, v njem je med drugim ocenl svoje delo in rezultate, pa tudi odnose v klubu. Z njmi ni bil zadovoljen.

"Odhajam, vendar ne skačem z barke in nisem utrujen zaradi treningov. V letu 2018 sem klub zapustil, ker smo v dveh letih in pol osvojili toliko lovorik, da sem menil, da je klubu potrebno nekaj novega za obstanek na vrhu. Tokrat so reči drugačne. Odhajam, ker čutim, da mi klub ne nudi dovolj zaupanja in me ne podpira pri gradnji na srednji in daljši rok. Poznam nogomet in zahteve pri klubih kot je Real, vem, da se moraš posloviti, če ne zmaguješ. A tu se pozablja velika zadeva, vse kar sem gradil, je pozabljeno. Sem rojen zmagovalec in tu sem bil, da osvajam naslove, vendar smo predvsem tudi ljudje, imamo svoja čustva in življenja. Imam občutek, da te reči niso bile cenjene," je ob slovesu sicer zapisal Zidane.

Komentarjev 1
  • Avatar Syn
    Syn 20:49 14.junij 2021.

    Bravo Zidane! Takim idijotom, ki ne znajo drugega kot provocirat, je res treba na konkreten način objasnit da niso zaželjeni.

Sorodne novice