Šport > Nogomet
36 ogledov

Razdrh podpisal štiriletno pogodbo

Olimpija Koper Andrej Razdrh Prva liga slovenska liga prvenstvo Karapetrovič Saša Despot
Nogometni klub Olimpija iz Ljubljane in trener Andrej Razdrh sta sklenila novo štiriletno pogodbo, po kateri bo Razdrih na klopi Olimpije ostal vsaj do poletja 2017. Ekipo je 36-letni Vrhničan prevzel konec avgusta, na 15 tekmah je moštvo pod njegovim vodstvom enajstkrat zmagalo, enkrat remiziralo in doživelo tri poraze.

"Zelo sem vesel, da smo se dogovorili in da bomo nadaljevali z delom, ki smo ga začeli pred tremi meseci. Vselej sem čutil podporo vodstva na čelu s predsednikom kluba. Že od prvega dne smo se pogovarjali o dolgoročnem sodelovanju, ki je ključno za skupno vizijo razvoja kluba. Pred nami je ogromno trdega dela, saj želimo Olimpiji in njenim navijačem ponuditi le najboljše, kar si nedvomno zaslužijo. Vsi, ki delamo v klubu, se zavedamo, kakšna čast in odgovornost je to," je ob podpisu nove pogodbe za spletno stran kluba povedal Razdrh.

Ob sklenitvi dolgoročnega sodelovanja je bil zadovoljen tudi direktor Olimpije Sanel Konjević: "Razdrh je s svojim strokovni štabom več kot upravičil pričakovanja. Že ko smo ga postavili na čelo članske ekipe smo povedali, da ne gre za začasno rešitev. Popolnoma mu zaupamo. Vedeli smo, da je pravi človek za to mesto in za uresničevanje klubske usmeritve, ki bo bazirala predvsem na vzgoji lastnih igralcev. Sklenitev nove pogodbe s trenerjem je prvi kamenček v mozaiku celotne klubske strukture, ki jo postavljamo v zadnjih mesecih," je povedal Konjević.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.