Šport > Nogomet
59 ogledov

Tudi Slovenija dobila svojega Ibrahimovića

Vidmar Vipava Postojna škarjice Vipava Postojna Youtube
Škarjice so iz tedna v teden bolj popularen element v svetovnem nogometu in Slovenija niti malo ne zaostaja. Član Vipave Nejc Vidmar je z izjemnim strelom znotraj kazenskega prostora v slogu Zlatana Ibrahimovića zadel na novembrski tekmi četrte lige proti Postojni. Vredno ogleda.

Tekmo 12. kola v Enotni primorski nogometni ligi je Fama Vipava dobila z zanesljivih 4:1, vrhunec tekme proti Postojni Mas Tech pa je bil gotovo zadetek Nejca Vidmarja, ki je v 73. minuti z izjemnim strelom premagal gostujočega vratarja za 3:1.

Vidmar je po podaji s strani na navdušenje gledalcev zadel s klasičnimi škarjicami, ki sta jih v zadnjih tednih z nepozabnima zadetkoma spet popularizirala Zlatan Ibrahimović in Philippe Mexès.

Vipavi so mojstrovine Vidmarja in soigralcev po koncu jesenskega dela prvenstva pomagale do petega mesta, kjer imajo zeleni s tekmo manj 16 točk. V vodstvu sta Cerknica (29) in Škou Nagode (25).

Gre za četrti kakovostni razred slovenskega nogometa, v katerem tekmujejo ekipe s področja MNZ Koper in MNZ Nova Gorica. Zmagovalec EPNL se uvrsti v 3. SNL - zahod.

Komentarjev 1