Šport > Nogomet
28 ogledov

Cristiano odšepal, a bo pripravljen

Cristiano Ronaldo Real Madrid trening EPA
Na za javnost odprtem treningu madridskega Reala pred finalom Lige prvakov je z zelenice odšepal prvi zvezdnik "belega baleta".

V soboto se bosta na milanskem stadionu San Siro za naslov evropskega prvaka borila madridska rivala Real in Atlético. Gre za ponovitev finala izpred dveh let, "Los Blancos" bodo lovili svoj enajsti, moštvo Jana Oblaka pa svoj prvi naslov najboljšega na stari celini.

V taboru Reala, ki je zaradi poškodbe že ostal brez branilca Raphaëla Varana, so v torek preživeli še en šok, ki pa očitno ne bo imel težjih posledic.

Na torkovem treningu, ki je bil odprt za javnost, je prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo po dvoboju z Danijem Carvajalom trčil v vratarja Kika Casillo in odšepal z igrišča. Na družbenih omrežjih je kmalu nastal pravi vihar, a je Portugalec hitro pomiril navijače Reala.

Le še gol od rekorda 

Cristiano Ronaldo Real Madrid trening | Avtor: EPA EPA
"Malce sem se prestrašil, dobil sem udarec, toda v nekaj dneh bom dobro. V soboto bom v optimalni formi," je za Marco dejal Cristiano in strnil pričakovanja pred soboto. "To bo tekma naših življenj. Mislim, da bomo zmagali. Gre za dve najboljši ekipi v tekmovanju, zato smo v finalu. Atlético vedno igra enako, veliko igralcev ima za žogo. Ni naključje, da ga Barcelona in Bayern nista uspela izločiti," je o nasprotniku dejal Portugalec. 

Ronaldo je imel v zaključku sezone sicer že težave s poškodbo, zaradi katere je izpustil prvo tekmo polfinala proti Manchester Cityju.

V letošnji sezoni je Portugalec v Ligi prvakov dosegel 16 zadetkov na desetih tekmah in je le še en zadetek oddaljen od rekorda tekmovanja, ki ga je pred dvema letoma postavil sam.

Cristiano Ronaldo Real Madrid trening | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.