Šport > Nogomet
2395 ogledov

Real Madrid za zvezdnika nudi astronomskih 180 milijonov evrov

paulo dybala EPA
Juventus naj bi po poročanju španskih medijev zavrnil 180 milijonov evrov, ki jih Real Madrid nudi za Paula Dybalo.

Real Madrid po odhodu Cristiana Ronalda v Juventus na vse načine išče novega Galaktika. Prva želja predsednika Florentina Pereza je bil zvezdnik Chelseaja Eden Hazard, ki pa ga Modri iz Londona niso bili pripravljeni prodati.

cristiano ronaldo Vpliv Ronalda Šport Realove številke strmoglavile, Juventusove v višave

Po poročanju špansek Marce naj bi se zato Real obrnil prav k Juventusu, v želji da pripeljejo argentinskega zvezdnika Paula Dybalo. Zanj naj bi ponudili kar 180 milijonov evrov, toda italijanski prvak se je zgolj zahvalil za ponudbo in zaenkrat desetka Stare dame ostaja v Torinu.

Marca prav tako poroča, da naj bi Dybala želel ostati pri Juventusu, saj se je njegov klub letos še dodatno okrepil in odprto cilja na osvojitev Lige prvakov. Prav tako naj bi naravnost užival v igranju z novo zvezdo Juventusa, Cristianom Ronaldom.

S trditvami Marce pa se najbolj ne strinjajo italijanski mediji, ki vse pogosteje poročajo o nezadovoljstvu Dybale, saj po prihodu Ronalda več nima zagarantiranega mesta v prvi enajsterici. Ugibanja o Argentinčevem nezadovoljstvu so se še povečala po tekmi drugega kola Serie A, ko proti Laziu ni odigral niti minute.

Glede na to, da smo pri koncu prestopnega roka, bo kmalu znano, ali Dybala ostaja pri Juventusu, ali pa se resnično seli k madridskemu Realu. Znano je le, da zagotovo ne bo poceni.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice