Šport > Nogomet
23 ogledov

Realovci na kosilu... brez Mourinha!

real madrid kosilo casillas Facebook
Nogometaši Real Madrida so se v torek dobili na kosilu, kjer so analizirali podrobnosti pred finalno tekmo španskega pokala proti Atlético Madridu. Na kosilo niso povabili (pričakovano?) trenerja Joséja Mourinha.

Nogometaši Reala so se po jutranjem trenignu v Valdebebasu odpravili na kosilo, kjer naj bi po poročanju španskih medijev krepili medsebojne vezi in razdelali strategijo, ki se jo bodo posluževali na finalni tekmi španskega pokala proti mestnemu tekmecu Atlético Madridu.

Račun kosila so poravnali ''novinci'' Luka Modrić, Michael Essien in Diego López, ki so se pridružili v letošnji sezoni. Kosila se ni udeležil noben član trenerskega štaba, kar pomeni, da so galaktiki taktične rešitve iskali ob odsotnosti Joséja Mourinha.

''Kosilo z mojimi soigralci,'' je na Faceooku zapisal vratar Iker Casillas. ''Uživam v dobri hrani s soigralci in zbiram moči za petkov finale. Gremo..!!,'' pa je na Twitterju dodal Sergio Ramos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.