Šport > Nogomet
23 ogledov

Red Bulls: Henry ne odhaja v Arsenal

thierry henry EPA
Šef nogometne ekipe New York Red Bulls Gerard Houllier je zatrdil, da se Thierry Henry v januarskem prestopnem roku ne bo pridružil Arsenalu. Angleški mediji so nedavno pisali, da se bo Francoz kmalu še tretjič preselil na Emirates.

Thierry Henry je za topničarje igral med letoma 1999 in 2007, v lanski sezoni pa se je ponovno pridružil varovancem Arsena Wengerja in z dvema goloma število zadetkov v dresu Arsenala povišal na 228.

Nekdanji francoski reprezentant naj bi se januarja ponovno selil v London, sedaj pa je govorice demantiral Gerard Houllier, dober prijatelj Arsena Wengerja, ki pravi, da kluba nista sprejela nobenega dogovora. ''Čudim se govoricam v medijih. Če bi ga Arsene potreboval, bi me poklical, ampak to se ni zgodilo. Mislim, da si nobena stran ne želi drugega povratka'' je povedal Houllier.

Drugi največji delničar topničarjev Alisher Usmanov je prejšnji teden razkril, da si želi Henryja pripeljati nazaj v Arsenal, vendar ne v vlogi igralca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.