Šport > Nogomet
22 ogledov

Redsi ignorirali zadetek Suáreza

luis suarez branislav ivanovic EPA
Nogometaši Liverpoola so se na derbiju angleške Premier lige pomerili s Chelseajem. Londončani so povedli po strelu Terryja, za Redse pa je izenačil Luis Suárez. Urugvajec je po zadetku razočarano ugotovil, da nihče izmed soigralcev ni slavil izenačujočega gola.

Luis Suárez je na velikem derbiju angleške Premier lige med Chelseajem in Liverpoolom Redsom priigral točko. Domači so povedli v 20. minuti, ko je po podaji s kota Brada Jonesa premagal John Terry. Suárez je izenačil v 73. minuti, ko je po podaji Jamieja Carragherja žogo spravil za hrbet domačega vratarja.

luis suarez | Avtor: EPA EPA
Urugvajski reprezentant je začel proslavljati zadetek, nato pa razočarano ugotovil, da nihče izmed soigralcev ni delil njegovega veselja. Incident je že postal spletna senzacija, saj se uporabniki Twitterja naslajajo nad neprijetnim dogodkom, ki se je pripetil Suárezu.

Nogometaš Liverpoola je lani prejel kazen angleške nogometne zveze, ker je rasistično ozmerjal Patrica Evraja, letos pa se je veliko govorilo o njegovem simuliranju na igrišču. Prav zato so se pojavile govorice, da je Suárez nepriljubljen v slačilnici Redsov. Po drugi strani pa je povsem mogoče, da so nogometaši raje proslavljali asistenco Carragherja, ki je prispeval prvo podajo po letu 2009.

Komentarjev 1
  • lunnatic 21:21 16.november 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v igri , kjer se države bojujejo med seboj za razlicna ozemlja. Trenutno sSlovenija obsega vse njene osnovne regije, hkrati pa ...prikaži večpa okupiram 2 nemški regiji ter celotno Švico. V kratkem nam potece Non-Agressive pakt z Italjani ter Madžari in temu verjetno sledi vojna. Slovenci sicer imamo tesna zavezništva z Grki in Izraelci, ker ne želimo izgubiti neodvisnosti in pasti pod tujo kontrolo potrebujemo tvojo pomoc!Še malo o sami igri: vsaj uporabnik zacne kot normalen perbivalec sSlovenije in vojak, vendar pa lahko z nekaj potrpljenja napredujete ter postanete predsednik, kongresnik, pisec casopisov, vodja vojaških enot ali pa preprosto ostanete zvest vojak. Igra ne vzame veliko casa, približno 10 minut na dan, a je hkrati zelo zanimiva, predvsem zaradi tekmovalnosti in povezanosti Slovencev med seboj.Igra trenutno šteje nekaj vec ko