Šport > Nogomet
36 ogledov

Rojena zvezda: malček ''ukradel šov''

ross turnbull sin Youtube
Chelsea si je na Stamford Bridgeu z zmago proti Evertonu (2:1) zagotovil neposredno uvrstitev v naslednjo sezono Lige prvakov. Nogometaše londonskega kluba je po tekmi zasenčil sin vratarja Rossa Turnbulla, ki je na veselje navijačev pokazal svoj nogometni talent.

Londonski Chelsea je na zadnji tekmi sezone Premier lige premagal Everton (2:1) in si zagotovil vstopnico za nastop v naslednji sezoni Lige prvakov. Razlogov za slavje ni manjkalo, na zelenici pa so se poleg nogometašev veselile tudi njihove družine.

Mikrofon je prevzel Paulo Ferreria, ki je po devetih sezonah pri Chelseaju oznanil svojo upokojitev, in dejal: ''Hvala soigralcem. Ne samo tem, ampak vsem, s katerimi sem igral. Bili so fantastični...,'' je povedal Ferreira, preden ga je prekinil aplavz s tribune, ki pa ni bil namenjen njemu. Zasenčil ga je sin vratarja Chelseaja Rossa Turnbulla, ki je pokazal svoj nogometni talent.

Mladi nogometni up se je z žogo sprehodil proti golu in z zadetkom izzval huronsko navdušenje na tribunah, nato pa roke zmagoslavno dvignil v zrak.

Komentarjev 2
  • KOJAK 15:28 21.maj 2013.

    Ti pa res nimaš smisla za humor!

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:01 21.maj 2013.

    Ja, to pa je res čistokrvni talent.... Ma, dajte no. To zna vsaj 23871 otrok iz Slovenistana, ko pogruntajo, da je žoga okrogla. Tale poba ima samo "slaven" priimek in prav nič več.