Šport > Nogomet
22 ogledov

''Ronaldo je dober človek. Nisva rivala''

lionel messi Reuters
Čudežni deček Lionel Messi je zanikal obstoj rivalstva med njim in napadalcem Real Madrida Cristianom Ronaldom.

Argentinski reprezentant Lionel Messi je v intervjuju za revijo Maxim spregovoril o rivalstvu s Cristianom Ronaldom. Nogometaš Barcelone je Portugalca v zadnjih letih povsem zasenčil na področju individualnih dosežkov, čeprav Messi trdi, da med njima ni rivalstva.

''Sploh ne. Ronaldo je dober človek in odličen nogometaš, ki lahko spremeni vsako tekmo. Počne svoje stvar in jaz sem povsem osredotočen na Barcelono,'' je povedal Messi, ki je v lanski sezoni Primere División dosegel 46 zadetkov - 12 več od Ronalda.

''Nogomet bi igral tudi zastonj''

Messi je že nekaj let eden izmed najbolje plačanih nogometašev na svetu, 26-letnik pa pravi, da bi nogomet igral tudi zastonj. ''Seveda ti denar olajša življenje in ti omogoča, da poskrbiš za družino. Toda če bi moral izbirati med igranjem nogometa zastonj ali nekim drugim poklicem, bi izbral nogomet,'' je zatrdil Messi.

Nogometni superzvezdnik je razkril ključ do Barçinega uspeha. ''Ni naključje, da v Barceloni živimo mirno življenje in smo uspešni. Zavedamo se, da smo nogometaši, ne pa filmski zvezdniki. Ne želimo živeti kot zvezdniki. Če ne igramo ali treniramo, smo doma s svojimi družinami,'' je povedal Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.