Šport > Nogomet
16 ogledov

Ronaldo rešil di Marío pred prodajo

cristiano ronaldo angel di maria EPA
Cristiano Ronaldo je z lepimi besedami na račun Ángela di Maríe prepričal Florentina Péreza, naj Argentinca obdrži v ekipi.

Argentinski vezist Ángel di María se je lani zaradi neprepričljive forme znašel na izhodnih vratih Real Madrida.

Za Argentinca so se zanimali Manchester United, Manchester City in Paris Saint-Germain, pred koncem poletnega prestopnega roka pa kaže, da bo 25-letnik ostal v španski prestolnici.

Trener Carlo Ancelotti je velik oboževalec nekdanjega zvezdnika Benfice, ki bo v prihajajoči sezoni eden izmed nosilcev igre. V pripravljalnem delu so večjo minutažo od di Maríe dobili le Daniel Carvajal, Pepe, Nacho in Cristiano Ronaldo.

Postalo mu je nerodno

Nedavno so se pojavile govorice, da je Argentinca pred prodajo rešil Ronaldo, ki se je pogovoril s predsednikom kluba Florentinom Pérezom. Na vprašanje, ali mu je CR7 resnično pomagal obdržati mesto v kraljevem klubu, je Di María odvrnil: ''Da, res je. Ni mi povedal, a sem izvedel od nekoga drugega.Vesel sem, da lahko pri Realu igram ob takšni ikoni. Ponosen sem, da je o meni govoril lepe stvari in se zavzel, da ostanem,'' je povedal di María, ki je ob vprašanju kar nekoliko zardel, še piše španska Marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.