Šport > Nogomet
18 ogledov

''Ronaldo je nedvomno boljši od Messija''

Usain Bolt olimpijske igre 2012 London 200 m EPA
Najhitrejši človek na svetu Usain Bolt je spregovoril o večnem rivalstvu med zvezdnikoma Real Madrida in Barcelone. Dobitnik treh zlatih olimpijskih kolajn iz Londona je zatrdil, da je Cristiano Ronaldo brez dvoma boljši od Lionela Messija.

Cristiano Ronaldo | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Jamajški šprinter Usain Bolt, ki si že dolgo želi zaigrati za Manchester United, je prepričan, da je Cristiano Ronaldo boljši igralec od Lionela Messija. ''Cristiano je boljši kot Messi, brez dvoma. On je bolj popoln igralec,'' je za portugalski TV program RTP povedal Bolt.

Usain Bolt olimpijske igre 2012 London 200 m | Avtor: Reuters Reuters
Svetovni rekorder v teku na 100 in 200 metrov je že nekaj let velik oboževalec portugalskega nogometaša in bi Ronaldu podelil tudi nagrado za najboljšega športnika, ki jo je sam prejel pred tremi leti. ''Dal bi jo Ronaldu. Uspelo mu je ostati v vrhu in to je najtežje storiti,'' je dodal Jamajčan.

Bolt z navdušenjem spremlja tudi tekme Real Madrida. Leta 2009 si je na Santiago Bernabeu ogledal obračun med Madridom in Deportivom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.