Šport > Nogomet
25 ogledov

Ronaldo: "Na Old Traffordu lahko zmagamo"

Ronaldo Real Madrid Manchester United Liga prvakov osmina finala EPA
Cristiano Ronaldo kljub remiju proti Manchestru Unitedu in prejetemu golu na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov pred domačimi navijači ostaja optimist. "Real Madrid lahko zmaga na Old Traffordu," je prepričan Portugalec.

Strelec edinega zadetka za Real na prvi tekmi v Madridu Cristiano Ronaldo je novinarjem po remiju dejal, da je res, da gol v gosteh pomeni določeno prednost za Manchester United, a za Real vedno šteje le zmaga.

Portugalec svojega zadetka, ki je pomenil izenačenje na 1:1, iz spoštovanja do svojega nekdanjega kluba ni proslavil, o tem pa dejal: "Tam sem igral šest let. Tam sem odrasel, do Manchestra Uniteda gojim posebno spoštovanje."

S predstavo belega baleta je bil zadovoljen tudi Nemec Mesut Özil: "Igrali smo fantastično, a smo zamudili preštevilne priložnosti. Toda to je nogomet. Zdaj se moramo zbrati za povratno tekmo, ki bo odločilna."

Sami Khedira je tudi sam zapravil lepe priložnosti za gol: "Imeli smo nekaj smole. Dobra igra mora biti spodbuda za naslednjo tekmo. Moramo zmagati, a bomo morali na Old Traffordu izkoristiti priložnosti."

Prednost Manchestra Uniteda pred povratnim srečanjem bi morala biti tudi svežina, saj Real do tekme v Angliji čakata še dva obračuna proti svojemu večnemu tekmecu Barceloni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.