Šport > Nogomet
19 ogledov

Cristiano: "Moje srce je pri Unitedu"

cristiano ronaldo Reuters
Cristiano Ronaldo je pred današnjim prvim obračunom osmine finala Lige prvakov med madridskim Realom in Manchestrom Unitedom spregovoril o svoji ljubezni do Rdečih vragov in razodel tudi svoj odnos do Madrida in Manchestra Cityja.

Danes se bo Real Madrid na svojem stadionu Santiago Bernabéu pomeril z Manchestrom Unitedom, nekdanjim klubom portugalskega velemojstra Cristiana Ronalda. Na začetku tekoče sezone je bil Cristiano bojda "žalosten" v Madridu in takrat je njegovo situacijo budno spremljal tudi Manchester City. Toda otrok lizbonskega Sportinga je ovrgel možnost prestopa k Meščanom, in sicer zaradi navezanosti na moštvo z Old Trafforda.

"Da bi igral za (Manchester, op. p.) City? Tega ne bom naredil. Zakaj? Zato ker je moje srce pri Manchestru Unitedu. Lahko rečem, da bi mi bilo zelo, zelo, zelo, zelo težko igrati za City," je za angleški The Sun povedal Portugalec.

Nato je Cristiano poudaril, da bi rad ostal pri aktualnih španskih prvakih tudi po koncu sezone, a je ob tem namignil, da ne gre odpisati njegove vrnitve na Old Trafford. "Sem igralec Madrida in tu sem srečen, moja družina je srečna in vse gre dobro zame. Prihodnost? Ne vem, samo Bog pozna prihodnost. Ne morem zagotoviti, da se ne bom vrnil k Unitedu, lahko pa povem, da mi je v Španiji dobro. Pustimo vse špekulacije in počakajmo, da bomo videli, kaj mi je namenil Bog v bodočnosti," je sproščeno zaključil najboljši strelec Madrida v zadnjih sezonah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.