Šport > Nogomet
1456 ogledov

"Ronaldo ni normalen."

Epa
Nekdanji soigralec Cristiana Ronalda je razkril zanimiva anekdoto o delovni vnemi napadalca Juventusa.

Nekdanji branilec stare dame Mehdi Benatia si je v lanski sezoni delil slačilnico s Cristianom Ronaldom, preden se je v začetku koledarskega leta preselil h katarskemu Al-Duhailu.

V kratkem času, ki ga je preživel ob Portugalcu, se je na lastne oči lahko prepričal, da Ronaldo ni "normalen človek."

V intervjuju za francosko radijsko postajo RMC je maroški reprezentant razkril prigodo, ki nazorno priča o tem, kakšen garač je 34-letni veteran.

Juventus se je vračal z gostovanja pri Atalanti, kjer sta Ronaldo in Benatia srečanje presedela na klopi, saj ju je želel Massimiliano Allegri spočiti za prihajajočo tekmo lige prvakov.

Med potjo domov je Maročanu nenadoma zazvonil telefon.

"Vozili smo se z avtobusom, ura je bila nekje okrog enajstih zvečer. Dobil sem Ronaldovo sporočilo. 'Kaj boš počel, ko se vrnemo v Torino?' Odvrnil sem: 'Ura je enajst, šel bom domov. Zakaj?' 'Ali bi šel z mano v telovadnico? Nisem se preznojil, a bi se moral. Prideš?' Odvrnil sem mu, da je ura pozna in da želim samo oditi domov in gledati televizijo," se spominja Benatia.

"Takrat sem spoznal, da Cristiano ni normalen. Ko sem imel priložnost delati z njim, sem ga začel še bolj spoštovati, saj je bilo očitno, da je za nogomet pripravljen žrtvovati svoje življenje," je dodal Maročan.

 | Avtor: Epa Epa

Anekdota samo še dodatno potrjuje to, kar so Ronaldu v preteklosti povedali tudi številni drugi nogometaši in trenerji, vključno z nekdanjim strategom Manchester Uniteda Alexom Fergusonom.

"Nikoli prej ali potem nisem treniral večjega profesionalca, kot je Cristiano," je nekoč izjavil legendarni Škot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice