Šport > Nogomet
8557 ogledov

Takšen sosed je Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
Elizabeth Borel v Torinu živi tik ob Cristianu Ronaldu.

Najbližja soseda Cristiana Ronalda je v pogovoru za italijanski časnik Corriere della Sera razkrila, da si boljšega soseda, kot je napadalec Juventusa, ne bi mogla želeti.

Ronaldo in njegova družina se praviloma držijo zase, ne organizirajo zabav in sosedov ne motijo s prekomernim hrupom. Njihove vsakodnevne aktivnosti so povsem običajne, opisuje Elizabeth Borel, ki ne posega v zasebnost Ronalda, njegove partnerke ali otrok.

Portugalec v Torinu živi od leta 2018, ko je po desetletju zapustil Real Madrid in okrepil italijanskega prvaka. Njegova vila se nahaja v najbolj prestižnem predelu mesta, kjer prebivajo tudi nekateri njegovi soigralci in predsednik kluba Andrea Agnelli.

 | Avtor: Dezzen Dezzen

Elizabeth, hčerka legendarnega nogometaša stare dame Feliceja Borela, je Ronalda opisala kot "idealnega soseda". "Pogosto ga vidim ob njegovem Rolls-Roycu. Vsak dan ga vidim, ko se odpelje mimo s svojimi zatemnjenimi okni. V njegovi garaži je tudi veliko športnih avtomobilov. Ima čudovit notranji bazen in majhen vrt, za katerega je lepo poskrbljeno," je razkrila.

"Pogosto vidim Cristiana mlajšega, ki se z rolko podi po naši ulici. Varnostniki so mu vseskozi tik za petami. Georgina ima ob sebi vedno varuško, ki ji pomaga z obema vozičkoma - dvojnim za dvojčka in enim posameznim."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How great it is to arrive at home after a day of hard work and be with my lovely family 🙏❤️😘

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Na vprašanje, ali meni, da se Ronaldov najstarejši sin počuti osamljenega v tako veliki hiši, je soseda odvrnila: "Ne. Pogosto je zdoma. V šoli ali na treningu pri Juventusu. Če bi želel spoznati nove prijatelje, imam štiri pravnuke, ki mu jih lahko predstavnim. Tudi ostali sosedi imajo veliko otrok in vnukov, ki so približno njegovih let," je dodala Borelova.

"Si nor?" Šport Po zadnjem sodniškem pisku napadel Ronalda cristiano ronaldo Pripravljen na vse Šport Neverjetno, na kakšen način je Ronaldo pričakal razglasitev najboljšega
Komentarjev 1
  • supreme 21:15 14.december 2019.

    Clanek za Pulitzerja👏👏👏😂😂😂😂😂