Šport > Nogomet
29 ogledov

Ronaldo poziral z Mariborovim dresom

cristiano ronaldo maribor NK Maribor
Dokler nogometna javnost z nestrpnostjo pričakuje, ali se obetajo novi obrazi v Ljudskem vrtu, je eno slikanje s kosom vijoličaste opreme že opravljeno. In to kakšno … Tule je fotografija Cristiana Ronalda z dresom NK Maribor!

Superzvezdnik svetovnega nogometa je z veseljem sprejel darilo mariborskega kluba in s fotografijo zabeležil zanimiv trenutek. In kako se je mariborski dres znašel v rokah Portugalca? Ob posredovanju Ronaldovega menedžerja Jorgeja Mendesa in bratranca Miguela si je zastopstvo NK Maribor na čelu s športnim direktorjem Zlatkom Zahovičem in trenerjem Darkom Milaničem ogledalo veliki obračun Real – Barcelona v Madridu. V znak zahvale so Ronaldu ob tej priložnosti izdelali dres s številko 7 in njegovim imenom, Ronaldo pa se jim je po sprejemu darila zahvalil s fotografijo z dresom in jo poslal na Mariborov klubski elektronski naslov. Velika poteza velikega mojstra, ki je s tem le še dodatno pokazal svojo veličino.

Povezava med vodilnima ekipama španskega in slovenskega prvenstva je tako dobila novo razsežnost. Dres NK Maribor je namreč pred časom krasil pisarno nekdanjega športnega direktorja kraljevskega kluba Predraga Mijatovića, zdaj ga ima v svoji zbirki tudi najboljši strelec Reala.

Komentarjev 2
  • wi_ 16:46 19.december 2011.

    očitno deluješ v olimpiji ker veš katere ljudi tam poznajo in zakaj direktor ljubi klub.

  • MK 15:47 19.december 2011.

    Unga od Olimpije pa še za krpo za brisat tla wc-ja ne bi mogla met njegova hišna pomočnica. Olimpija nobenga ne pozna, ki bi poznal koga pomembnega.Še športni direktor mora ljubiti Olimpijo po sili razmer.