Šport > Nogomet
2191 ogledov

Ronaldo razkril, kaj bo počel po koncu kariere

cristiano ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo živi za nogomet, obenem pa se dobro zaveda, da se čas pokoja nezadržno približuje.

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo bo prihodnje leto dopolnil 33 let, zato ne preseneča, da razmišlja o tem, kaj bo počel po koncu profesionalne kariere. V preteklosti je večkrat namignil, da ga trenerski poklic ne zanima, zdaj pa je razkril, da se želi prekusiti v filmski industriji.

"Rad bi snemal filme, imam več hotelov in telovadnic, linijo oblačil pri podjetju Nike. Vidim se v vlogi poslovneža," je v intervjuju za Sky Italio, v katerem mu je vprašanja zastavljal legendarni Alessandro del Piero, povedal Ronaldo.

ronaldo zidane | Avtor: Epa Epa

"Trenutno sem osredotočen na to, kar počnem, čeprav se zavedam, da bo slej ko prej prišel čas za upokojitev. Moje življenje po nogometu bo čudovito. Ne zaradi denarja, ampak užitka pri delu z drugimi projekti," je pojasnil.

Ronaldo je eden tržno najbolj zanimivih športnikov na svetu, obenem pa se ponaša z bržkone največjo bazo navijačev na družbenih omrežjih. O prihodnosti ne bo razmišljal z danes na jutri, načrt je v izdelavi že nekaj let.

"Rad bi se naučil, kako postati dober poslovnež. Svojo prihodnost sem začel načrtovati pri 27 ali 28 letih. Dolgo časa nazaj. Imam dobro ekipo ljudi, ki delajo v mojem podjetju in mi pomagajo graditi zanimive projekte," je povedal 32-letnik.

Bo padla odkupna klavzula?

Ronaldo naj bi si že dlje časa želel zapustiti Real Madrid, čeprav sam namigovanja vztrajno zanika. Najnovejšo govorico je v javnost lansiral britanski Daily Record, ki piše, da Ronaldo od predsednika Florentina Péreza zahteva razveljavitev visoke odkupne klavzule (1 milijarda evrov), ki klube odvrača od posredovanja ponudb za njegov prestop. Portugalec je sicer nedavno zatrdil, da si želi kariero zaključiti na Santiago Bernabéuu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice