Šport > Nogomet
16200 ogledov

Ronaldo tarča posmeha, a posledice so vse prej kot smešne

Reševalni pas/Twitter
Visoko zmago madridskega velikana bi skoraj zasenčila poškodba Cristiana Ronalda.

Real Madrid se je v 20. krogu španskega prvenstva znesel nad Deportivom (7:1) in se veselil sploh prve ligaške zmage v letu 2018. Na tekmi jo je grdo skupil strelec dveh zadetkov Cristiano Ronaldo, ki ga je v glavo zadel branilec Deportiva Fabian Schär. Na obrazu portugalskega superzvezdnika, ki je moral zapustiti zelenico, je zazevala globoka ureznina. Kri je tekla v potokih.

Ronalda je močno zanimalo, kaj se dogaja z njegovim obrazom, zato si je od klubskega zdravnika izposodil telefon in preveril, kakšne so posledice udarca. Razumljivo, če upoštevamo, da je obraz bržkone drugi najdonosnejši del njegovega telesa. Za nogami, kakopak.

Portugalec se je takoj znašel na udaru uporabnikov družbenih omrežjih, češ da je obseden z izgledom, da obožuje svoj odsev in da se mu je strašansko mudilo posneti selfie. "Ronaldo se še na igrišču gleda v ogledalo," je pristavil komentator prenosa na britanskem BBC-ju.

A poškodba še zdaleč ni bila nedolžna, zato reakcija napadalca, ki je ob pogledu na okrvavljen obraz zmajeval z glavo, ni tako nerazumljiva, kot se je morda zdelo na prvi pogled.

Ronaldo je dobil nevaren udarec v bližino levega očesa. Nekaj centimetrov v levo in vse skupaj bi se lahko končalo precej tragično. Potreboval je nekaj šivov, okrevanje pa ne bi smelo trajati dolgo, je po srečanju razkril Zinedine Zidane. "Mislim, da je dobil tri šive. Vse bo v redu z njim," je dejal francoski strateg.

Poleg Ronalda, ki je dvema goloma dodal še podajo, sta na srečanju z Deportivom po dvakrat zadela še Gareth Bale in Nacho, enkrat pa Luka Modrić. Madridčani imajo s tekmo manj ogromnih 19 točk zaostanka za vodilno Barcelono, osem za drugouvrščenim Atlético Madridom in pet za tretjo Valencio.

Komentarjev 3
  • max 14:11 23.januar 2018.

    dec brez brazgotin sploh ni dec

  • kapibara1 13:32 23.januar 2018.

    Če bo uporabu istega plastifikatorja, kor Berluskoni, se mu ne bo nič poznalo.. Sicer pa: A ni dec in pol..

  • mph 13:12 23.januar 2018.

    Ne vem komu je lahko to smešno.

Sorodne novice