Šport > Nogomet
21 ogledov

Ronaldo: Zbudil sem se s tremi plavolaskami

Cristiano Ronaldo Youtube
Zvezdnik Reala je spregovoril o razlikah med igranjem za madridski Real in Portugalsko.

Cristiano Ronaldo je v pogovoru za France Football razkril nekaj razlik pri igranju za klub ali reprezentanco.

"Na dan finala EP sem se zbudil s tremi blondinkami v postelji," se je na vprašanje, kako je preživel dan, ko je Portugalska osvojila evropski naslov, najprej odzval zvezdnik. Nato je nadaljeval v resnejšem tonu: "Pravzaprav sem se zbudil in čutil, da gre za poseben dan. Igrali smo v finalu evropskega prvenstva v Franciji s Francijo. Kljub temu sem mirno spal osem ur."

"Lahko bi se zbujal sredi noči zaradi nestrpnosti, a sploh ni bilo tako. Ko sem odšel na zajtrk, sem opazil, da je ozračje zelo pozitivno," je še dejal Ronaldo in dodal, da v portugalskem taboru niso čutili pritiska. "Pri Realu moraš zmagati na vsaki tekmi, v reprezentanci je to drugače. Portugalska doslej ni osvojila še nobene pomembnejše lovorike. Nisem čutil toliko pritiska, kot na primer pri Realu v finalu lige prvakov proti Atleticu. V dresu Portugalske nimaš kaj izgubiti."

Na finalni tekmi je sicer odigral le prvo polovico prvega polčasa, nato pa je v solzah zelenico zapustil zaradi poškodbe. Kasneje je bil zelo aktiven ob klopi, soigralcem je namenil kopico nasvetov. "Seveda kdaj spregovorim tudi v garderobi Reala, a pri Portugalski je drugače. Imam občutek, da opravljam specifično delo, igralci me bolj vidijo kot vodjo, kot nekoga, ki jim pomaga in jih brani."

"Pred odhodom na evropsko prvenstvo smo se šalili v garderobi Reala in mnogi so mi dejali, da bom imel to poletje zelo dolge počitnice," je še dejal Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.