Šport > Nogomet
26 ogledov

Rooney in kolegi podpirajo van Gaala

louis van gaal EPA
Med nogometnimi trenerji, ki so tik pred tem, da izgubijo službo, je tudi Nizozemec Luis van Gaal. Njegovemu Manchester Unitedu ne gre po načrtih, a nizozemski strateg ima podporo svojih igralcev.

Manchester United ni zmagal na zadnjih šestih tekmah, poslovil se je od Lige prvakov, v domačem tekmovanju pa je hitro zdrsnil na peto mesto lestvice. Na Louisa van Gaala se je zato vsul plaz kritik, toda kapetan Wayne Rooney in soigralci ga branijo.

"Veliko ljudi govori stvari, za katere mislijo, da se dogajajo. Toda mnogi, ki o tem pišejo, ne poznajo resnice. Trdo delamo, garamo skupaj s trenerjem, da bi prišli pravi rezultati," je dejal angleški zvezdnik pred sobno tekmo premier lige proti Stoke Cityju.

Van Gaal je vidno razburjen zapustil zadnjo novinarsko konferenco kluba, ko je ocenil, da špekulacije glede njegove službe in prihodnosti pri Manchester Unitedu že načenjajo mir njegove družine. "Vsi imamo družine. Včasih res ni lepo, ko bereš ali gledaš stvari, povezane s tabo. Ponosni smo, da smo del Manchetser Uniteda, se pa zavedamo, da je težko, kadar stvari ne gredo po načrtih," je še dejal Rooney.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.