Šport > Nogomet
19 ogledov

''S Fergusonom nimava stikov''

wayne rooney EPA
Angleški napadalec Wayne Rooney je razkril, da se od upokojitve Sira Alexa Fergusona ni pogovarjal s svojim nekdanjim trenerjem.

Napadalec Manchestra Uniteda Wayne Rooney se je odzval na besede Sira Alexa Fergusona, ki je v svoji avtobiografiji potrdil, da je angleški reprezentant v poletnem prestopnem roku zaprosil za prestop.

Rooney je dejal, da ne bo komentiral besed škotskega stratega, s katerim v zadnjih mesecih nista imela stikov. ''Ne, ne bom komentiral. Zadovoljen sem z igranjem nogometa. To je preteklost, jaz pa se veselim prihodnosti,'' je dejal Rooney in dodal: ''Spremenil je svojo zgodbo o moji zahtevi za prestop. Očitno ima svoje mnenje. Nisem ga videl, odkar se je upokojil. Zadovoljen sem z novim trenerjem.''

Nov trener, nov začetek

Manchester United je pred začetkom sezone prevzel David Moyes, Rooneyjev nekdanji sodelavec, s katerim sta sodelovala pri Evertonu.

''Novi trener mi je prinesel nov pogled na življenje. Uživam v delu z Davidom Moyesom. Trdo delamo, da bi postali uspešna ekipa. Imamo številne igralce, ki so lačni uspehov. Rezultati niso takšni, kot smo si želeli, in to poskušamo popraviti,'' je po zmagi proti Realu Sociedadu (1:0), ki ji je bil priča tudi Ferguson, povedal Rooney.

''Po vrnitvi je bil v dobri formi in trdo je treniral. Sploh ne morem opisati, kako trdo je delal. Neverjeten je bil,'' je Rooneyja pohvalil Moyes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.