Šport > Nogomet
21 ogledov

Samuel Eto'o korak do Rusije

Samuel Eto'o Eto gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava EPA
Zvezdnik nogometašev milanskega Interja Samuel Eto'o naj bi bil po besedah svojega agenta tik pred prestopom v ambiciozni ruski klub Anži Mahačkala, kjer igra tudi Brazilec Roberto Carlos.

Prestopu Samuela Eto'oja v Anži naj bi bil zelo naklonjen tudi predsednik Interja Massimo Moratti, ki je potrdil, da so pogajanja v teku in da bo zelo težko odklonil bogato ponudbo Rusov.

Tudi agent kamerunskega zvezdnika, ki je pred dvema letoma z Interjem osvojil Ligo prvakov, Claudio Vigorelli je za italijanski športni časnik La Gazzetta dello Sport potrdil, da je prestop skoraj že zaključen. Ruska ponudba za 30-letnega nogometaša Interju je 35 milijonov evrov za prestop, Kamerunec pa naj bi za eno leto zvestobe na svoj račun prejel 20 milijonov evrov.

Eto'o je bil v prejšnji sezoni najboljši strelec v Serie A, v vseh tekmovanjih skupaj je za Inter zabil 37 golov. Kako se bodo odzvali navijači milanskega kluba, bo znano v kratkem, še posebej burno bi znalo biti tudi zato, ker naj bi bil na izhodnih vratih Nizozemec Wesley Sneider, ki bo po vsej verjetnosti v prihodnji sezoni naslove lovil v majici Manchester Uniteda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.