Šport > Nogomet
233 ogledov

Schalkejevi navijači v službi poiskali vratarjeva starša ter se spravili nanju

Alexander Nübel Epa
Družina mladega vratarja se je znašla na udaru navijačev.

Eden izmed najbolj nadarjenih vratarjev na svetu, 23-letni Nemec Alexander Nübel, se je odločil, da ne podaljša pogodbe s svojim aktualnim klubom Schalkejem, temveč se poleti brezplačno preseli k nemškemu velikanu Bayern Münchnu.

Manuel Neuer Sporna okrepitev Šport Bayern že našel Neuerjevega naslednika! Legende močno proti!

Navijači kluba iz Gelsenkirchena so mladeničevo potezo razumeli kot veleizdajo, medtem ko ga je vodstvo ekipe že pozimi, ko je Nübel tudi uradno podpisal z bavarskim velikanom, poslalo na tribune ter ga umaknilo iz prve ekipe.

Toda poteza kluba ni niti najmanj umirila besa navijačev, ki so našli način, da izlijejo svoje frustracije zaradi Nübelove odločitve. Spravili so se namreč kar nad njegova starša.

Karate brca Šport Brutalen prekršek vratarja, posnetek šokira

"Najzvestejši" navijači kluba iz Gelsenkirchena so tako odpotovali v Nübelov rodni Paderborn, kjer so njegova starša obiskali kar v službi ter jima zapretili, da ju bodo naslednjič pretepli.

Starša sta bila tako šokirana ter prestrašena, da sta se odločila, da za nekaj časa zapustita dom in se odpravita na dolgo križarjenje.

Agent mladega vratarja je med tem časom za incident okrivil klub Schalke: "Za to, kar se dogaja okoli Nübela niso odgovorni zgolj navijači. Odgovornost je tudi še pri nekaterih drugih," je izjavil igralčev agent.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.