Šport > Nogomet
5297 ogledov

Še ena kazen za Hrvaško

Danijel Subašić
Mednarodna nogometna zveza bo spet zaslužila.

Mednarodna nogometna zveza (Fifa) je Hrvaški nogometni zvezi izrekla globo v višini 70.000 švicarskih frankov, in sicer zaradi kršitve marketinških pravil v času tekme proti Dancem na svetovnem prvenstvu v nogometu. Kot poroča hrvaška tiskovna agencija Hina, je Hrvate kazen doletela, ker so med tekmo pili pijačo nepooblaščenega proizvajalca.

Fifa je ekskluzivne pravice dodelila le enemu proizvajalcu, katerega proizvodi so lahko vidni v času nogometnih tekem, poroča Hina.

Obenem je mednarodna nogometna zveza izrekla opozorilo hrvaškemu vratarju Danijelu Subašiću, ki je pod dresom nosil majico s fotografijo preminulega hrvaškega nogometaša Hrvoja Ćustića. Subašić je namreč prekršil pravilo, v skladu s katerim na opremi ne smejo vidna osebna sporočila nogometašev.

Dejan Lovren Začelo se je s šalo Šport Hrvaški zvezdnik: Ne me zaje... Jeziš me!

Gre za že drugo kazen, ki jo je Fifa izrekla HNS v času svetovnega prvenstva v Rusiji. Po tekmi z Argentino so si zaradi sodelovanja navijačev v pretepu in metanja predmetov na igrišče prislužili 13.000 švicarskih frankov visoko globo.

Komentarjev 1
  • Chloe_Gairdner 17:02 06.julij 2018.

    Google zdaj plačuje € 701 do € 012 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom lahko to naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 32571 mesečno, to počne, in ona me ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje to lahko brez težav zaslužijo € 623 dnevno in lahko zaslužijo celo višje ss časom ... Tako sem začel ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob8.Com

Sorodne novice