Šport > Nogomet
53 ogledov

Še predsednik Olimpije kupil karto

olimpija trening bohemians 2011 Boštjan Tacol
Za četrtkovo tekmo Evropske lige med Olimpijo in dunajsko Austrio si lahko zagotovite tudi VIP-vstopnico. Kupil jo je celo sam predsednik kluba. Ena od težav za Dušana Kosiča, Olimpijinega trenerja, pred tekmo je razboleni gleženj vezista Saše Raniča.

Za četrtkovo tekmo med Olimpijo in dunajsko Austrio klub ponuja tudi vstopnice za VIP-sektor, ki stanejo 40 evrov. A pozor, plačati jih bodo morali tudi pomembneži. Tako kot jo je plačal sam predsednik kluba Izet Rastoder.

"Take tekme niso le prestižnega pomena, pač pa je to priložnost, da celotna okolica pokaže svojo pripadnost nogometnemu klubu. Vsak, ki si bo spektakel želel ogledati v živo, si bo lahko privoščil tudi vstopnico. Če si jo je lahko kupil predsednik kluba Izet Rastoder, potem je to lahko le jasno sporočilo vsem, da pri Olimpiji vstopnic podarjati več ne nameravamo. Kakor si jo kupi vsak navijač za C tribuno, tako si jo bo moral tudi vsak, ki bo želel vstopiti v VIP sekcijo stadiona. Izjema so seveda le kvote po sponzorskih pogodbah, ki se jih dosledno držimo," je obrazložitev novega pristopa Olimpije pojasnil direktor Sanel Konjević.

Raničev boleči gleženj

Nastop Saše Raniča na četrtkovi tekmi proti dunajski Austrii je pod velikim vprašajem. Novogoriški vezist je v zadnji minuti prvega polčasa nedeljske tekme proti Kopru prejel močan udarec v gleženj in je trenutno na mirovanju, za zdaj pa še ni povsem jasno, kdaj bo začel trenirati z ekipo. Prav tako je v torek z zmanjšano intenziteto treniral kapetan Dalibor Radujko, tudi on je občutil posledice ostrega pristopa nasprotnikov na Bonifiki.

"Igralci imajo zatečene gležnje, saj je sodnik dovolil nervozno igro. Nekaj je čvrsta igra, nekaj pa groba igra. Podobno je bilo v Dublinu. Moramo se navaditi na te čvrste dvoboje in na hitro oddajanje žoge," pravi trener Dušan Kosič, ki v četrtek kot kaže ne bo mogel računati niti na Davida Kašnika, Enesa Rujoviča in Đorđeta Iveljo, še naprej pa sta na poti vrnitve Aleksander Šeliga in Alen Vučkič, ki v kratkem še ne bosta nared.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.