Šport > Nogomet
15 ogledov

Sedem prekrškov, pet rumenih kartonov

gerard pique barcelona EPA
Barcelona je v 20. kolu španske nogomente lige doživela prvi poraz v letošnji sezoni. Katalonce je s 3:2 premagal Real Sociedad, Blaugrana pa je več kot pol ure igrala brez Gerarda Piquéja, ki je moral zaradi dveh rumenih kartonov zapustiti igrišče.

Po tekmi med Barcelono in Real Sociedadom sta se obe strani pritoževali nad delom sodnika Alberta Undiana Mallenca. Nogometaši Sociedada so prepričani, da bi poleg Piqueja, ki se je proti garderobam napotil v 58. minuti, moral igrišče zapustiti tudi Andrés Iniesta. Španski vezist si je rumeni karton priigral v 60. minuti, pet minut pred koncem rednega dela pa bi ga lahko doletela enaka usoda kot Piqueja. S prekrškom nad Carlosom Velo je zaustavil protinapad Sociedada, delilec pravice pa razen prekrška ni pokazal ničesar.

Manj sreče pa je imel Pique, ki je že do 58. minute dobil dva rumena kartona. Po tekmi se je branilec Barcelone na Twitterju pritoževal nad sojenjem v letošnji sezoni. ''Sezona 2012-2013: 17 tekem, sedem prekrškov, pet rumenih kartonov, eden rdeč,'' je zapisal Pique.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.