Šport > Nogomet
2383 ogledov

Selektor oropan, ob tem poslušal še očitke o porazu s Hrvaško

Tite Profimedia
Sprehod se je končal na zelo slab način.

Brazilija je na svetovnem prvenstvu v Katarju presenetljivo klonila v četrtfinalu svetovnega prvenstva, ko jih je po streljanju enajstmetrovk izločila Hrvaška. Takšen dosežek je bil seveda v domovini označen za velik neuspeh, selektor Tite pa se je moral posloviti od stolčka.

Enainšestdesetletni strokovnjak je južnoameriško reprezentanco vodil že pred štirimi leti na mundialu v Rusiji, ko na čelu s svojimi zvezdniki prav tako obtičal v četrtfinalu. Za razliko od takrat, ko je pred razočaranimi navijači z družino pobegnil v izolacijo, je tokrat ravnal drugače. In to se je zanj slabo končalo.

Odločil se je namreč za sprehod po premožni četrti Barra da Tijuca v Rio de Janeiru, kjer tudi živi. Pri tem ga je zaustavil ropar in mu odvzel denarnico. Vendar to še ni bilo vse, Tite je moral ob tem kar nekaj časa poslušati tudi očitke zaradi izpada proti Hrvaški ter igre njegove zasedbe v Katarju.

Brazilija bo v nekaj dneh sicer imenovala novega selektorja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice