Šport > Nogomet
189 ogledov

Sergio Ramos znova v glasbenih vodah

Sergio Ramos twitter
"Še ena zvezda v tvojem srcu" je himna, ki bo spremljala španske nogometaše na Svetovnem prvenstvu v Rusiji. Eden izmed dveh izvajalcev pesmi je tudi vodja Furije, Sergio Ramos.

Španski nogometaši veljajo za ene izmed glavnih favoritov prvenstva v Rusiji. Svojo pravo moč so pokazali že v kvalifikacijah in na pripravljalnih tekmah. Navijači Furije imajo z razlogom visoka pričakovanja. Toda kakšen bi bil odhod na Svetovno prvenstvo brez himne reprezentance?

Tudi ta je pripravljena in sicer v sodelovanju z vodjo ekipe, Sergiom Ramosom,  ki je po letu 2016, ko je bil eden izmed glavnih vokalov za pesem "La Roja Baila", znova dokazal, da je poleg nogometnega znanja obdarjen tudi s solidnim glasom.

Poleg njega izvaja pesem "Otra Estrella en tu Corazon" španska pop zvezda Demarco Flamenco.

Pesem je dobila tudi svoj videospot, sama balada pa naj bi se med španskimi navijači kar dobro prijela. Vse kar manjka, je le še slavje na prvenstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.