Šport > Nogomet
2 ogledov

Slavil gol in se poškodoval

Federico Marchetti EPA
Vratar Lazia Federico Marchetti bo zaradi nenavadne poškodbe odsoten vsaj mesec dni.

Vratar Lazia Federico Marchetti je na zadnji prvenstveni tekmi s Sampdorio utrpel nenavadno poškodbo. Stegensko mišico si je namreč poškodoval ob proslavljanju zadetka, ki ga je zabil Alessandro Matri.

Da bi bila vsa stvar še hujša za privržence sinjemodrih, ga je zamenjal Etrit Berisha, ki pa je v sodnikovem podaljšku drugega polčasa najprej storil prekršek, nato pa iz prostega strela orejel še zadetek za končnih 1:1.

"Utrpel je poškodbo mišice," je po tekmi dejal doktor ekipe Stefano Salvatori in dodal: "Ne vemo še, kako resna je poškodba, to bomo morali še testirati. Pri poškodbi prve stopnje bo z igrišč odsoten tri tedne, pri poškodbi druge pa mesec in pol. Vsekako bo izpustil tekmi z Udinesejem in Interjem."

Nogometaši Lazia so sicer kar pod precejšnjim pritiskom, saj so po seriji slabših rezultatov šele 12. na lestvici Serie A. Nezadovoljni navijači so jih med tednom obiskali tudi v trening kampu in jim prinesli 10 kilogramov gnojila. Sporočilo se je glasilo: "Radi bi, da utonemu v tem d***u, a prej vas bomo prisilili, da ga pojeste.''"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.