Šport > Nogomet
103 ogledov

Slovenski prvoligaš ima novega trenerja

Darjan Slavic Twitter/Prva liga Telemach
Darjan Slavic bo reševal zadnjeuvrščene Radomljane.

Slovenski nogometni prvoligaš Radomlje, ki zaseda zadnje mesto na prvenstveni lestvici po 29 krogih, ima novega trenerja. Kot so v ponedeljek potrdili v klubu, bo člansko moštvo prevzel Darjan Slavic. Luka Žinko, ki je začasno vodil ekipo po slovesu Oliverja Bogatinova, ostaja del strokovnega štaba kluba.

Mlinarji so sedem krogov pred koncem prvenstva zadnji na lestvici z zgolj šestimi zmagami. Zbrali so 25 točk, deveti Aluminij ima točko več, osma Rogaška ima štiri točke več. Enainštiridesetletni Prekmurec bo tako skušal rumeno-črne v zaključku letošnjega prvenstva popeljati do obstanka v Prvi ligi Telemach.

Slavic bo prvič na položaju glavnega trenerja s polnim mandatom. Pred tem je deloval pri Muri, kjer je opravljal naloge mladinskega trenerja in pomočnika trenerja v prvi ekipi, nekajkrat pa je tudi usmerjal člansko zasedbo.

"Darjana in njegovo delo spremljamo že dalj časa. Tudi on je prepoznal naš projekt, zato je to dolgoročna rešitev. Verjamemo, da bo prinesel novo energijo in pomagal do obstanka v ligi. Ekipa je talentirana in kakovostna, s pomočjo novega trenerja pa gremo samozavestno v najbolj pomemben del sezone," je dejal športni direktor kluba, Grega Marinšek.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice