Šport > Nogomet
296 ogledov

Slovenski trener je tako debitiral v francoskem prvenstvu

Luka Elsner Profimedia
Moštvo Amiensa je klonilo v zadnjih trenutkih dvoboja.

Luka Elsner je na klopi Amiensa debitiral v najmočnejši francoski ligi. Za najmlajšega trenerja v Ligue 1 je bil dan še posebnejši, saj se je njegovo moštvo pomerilo z Nico. Sedemintridesetletni slovenski trener je svojo nogometno pot namreč začel prav pri Nici, za klub je igral v mlajših selekcijah, njegov oče Marko Elsner pa je v letih 1987-1990 branil barve članskega moštva. 

Amiens je svojo pot v prvoligaški konkurenci sicer začel s porazom, odločilni zadetek za 2:1 je v 94. minuti zabil nekdanji brazilski reprezentant Dante. Elsnerjevo moštvo je sicer že od 27. minute igralo z igralcem manj, saj je drugi rumeni karton nekoliko (pre)strogo prejel Eddy Gnahore. 

Izbranci Arsenalove legende Patricka Viere so kmalu zatem povedli, z bližine je žogo v gol preusmeril Christophe Herelle, gostje pa so izenačili po lepi samostojni akciji Chadraca Akoloja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice