Šport > Nogomet
397 ogledov

Soigralec Jana Oblaka bo zapustil klub

Jan Oblak Fernando Torres Epa
Nekdanji španski reprezentant bo še enkrat več zamenjal klub.

Fernando Torres, nekdanji španski reprezentant in zdaj soigralec slovenskega vratarja Jana Oblaka pri Atleticu iz Madrida, je prejšnji teden napovedal, da bo po koncu sezone zapustil klub. Kam ga bo pot vodila, ni izdal, španski mediji pa poročajo, da bo kariero skoraj zagotovo nadaljeval v ZDA.

Napadalec ima kar pet ponudb ameriških klubov, v svojih vrstah ga bi želeli Montreal, Chicago, Sporting City, Seattle in New York. Znano je tudi, da se zanj zanimajo številni kitajski klubi, toda viri blizu Atletica pravijo, da si želi v ZDA.

Torres je svojo profesionalno pot začel v Atleticu, leta 2007 pa se je preselil v Liverpool. Pozneje je igral še za Chelsea in Milan, leta 2015 pa se je vrnil v Madrid. V dresu Atletica je zbral 394 nastopov, dosegel pa 127 golov. V španski reprezentanci, s katero je bil dvakrat evropski, enkrat pa svetovni prvak, je igral na 110 tekmah, dosegel pa 38 golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice