Šport > Nogomet
2581 ogledov

O Neymarjevih zabavah: Oženjeni v enem, samski v drugem nadstropju

Neymar Epa
Preveč ekstravagantno tudi za nogometnega zvezdnika.

Thomas Meunier je prestopil iz bogatega Paris Saint-Germaina v dortmundsko Borussijo, svojega nekdanjega delodajalca pa je hitro pokritiziral in dejal, da 'so želeli, da bi igral za kikiriki'.

Zdaj je spregovoril še o nečem, kar ne bo všeč bogatim lastnikom pariškega kluba. Belgijec je namreč razkril, kako izgledajo zabave bogatih zvezdnikov v Parizu, še zlasti Neymarjeve zabave naj bi bile nekaj posebnega. Te potekajo na najbogatejših lokacijah v francoskem glavnem mestu, še 28-letnemu belgijskemu reprezentantu se je vse skupaj zdelo preveč.

"Že samo rojstnodnevne zabave so neverjetne. Ko sem igral še za Brugge, smo rojstni dan proslavljali ob igranju pikada, v bazenu ali manjšem baru, tu pa je vse na drugačni ravni. To predstavlja pariški klub - najamete neko palačo ali zgradbo ter povabite sto ljudi. Takrat vidite, da so oni več kot nogometaši, so največji zvezdniki," je dejal Meunier.

"Zabave so bile dobre, ampak vse je bilo preveč ekstravagantno. Vse v smislu tega, 'ali si me videl, kaj sem naredil' in podobno. Ampak to je bil del tega, del igre," je še dodal Belgijec.

psg neymar Predsednik Barce Šport "Nič ne bo z Neymarjem, virus nam onemogoča nabavo"

Neymar je zadnji rojstni dan praznoval 2. februarja v nočnem klubu YoYo, dragi lokaciji le nekaj minut oddaljeni od Eiffelovega stolpa. Nogometaši PSG-ja so na zabavo prišli ob 21. uri, zabava pa je potekala v dveh nadstropjih. Soigralce je razdelil Neymar, oženjene je poslal v drugo nadstropje, samski so ostali v prvem, da bi se lahko 'dobro zabavali'. Španec Ander Herrera je na vprašanje novinarja, kaj se je dogajalo na zabavi, odvrnil: "Boljše vprašanje bi bilo, kaj se ni dogajalo."

Komentarjev 1
  • Avatar Vantistella
    Vantistella 00:36 11.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

Sorodne novice