Šport > Nogomet
1788 ogledov

Šok pri Sportingu! Branilec zakrivil tri enajstmetrovke nad istim igralcem

Sebastian Coates Reševalni pas/Twitter
Urugvajski reprezentant si bo dobro zapomnil tekmo z Rio Avejem.

Nogometaši portugalskega velikana Sportinga so v 4. kolu portugalskega prvenstva na domačem igrišču utrpeli poraz proti Rio Aveu, kateri je bil po kar treh enajstmetrovkah boljši s 3:2.

Že v 6. minuti so gostje povedli po zadetku Filipeja Augusta, ki je realiziral enajstmetrovko po prekršku urugvajskega reprezentanta Sebastiana Coatesa nad Mehdijem Taremijem. Toda Sporting je že čez 14 minut izenačil preko Bruna Fernandesa.

Ko je Luiz Phellype v 53. minuti popeljal domače v vodstvo, je že izgledalo, da je veliki Sporting vendarle na poti do zmage, nato pa je na sceno stopil Coates. Navijači in soigralci so lahko samo nemo opazovali, kako je še dvakrat znotraj kazenskega prostora zrušil na tla istega igralca kot pri prvi najstrožji kazni, Taremija. Pri zadnjem prekršku si je prislužil celo še izključitev. Na Sportingovo žalost dosti prepozno.

Ronan in Filipe Augusto sta odprtih rok sprejela Coatesovo darilo ter popeljala Rio Ave do šokantne zmage na težkem gostovanju.

 

Komentarjev 2
  • kvasetotidogajamona 06:17 03.september 2019.

    prodana tekma kot vse tekme. samo da tokrat so hotli da ljudem pokažejo da se tekme prodajajo in pol se doma smejijo kako primitivni zabiti ljudje še naprej zanikajo to in nadaljujejo igrat stave hahahahahaha neandertalci