Šport > Nogomet
903 ogledov

Šok v Italiji! Velikega talenta stresla elektrika, bori se za življenje

Andrea Gresele Reševalni pas/Twitter
Mladi nogometaš Verone se na intenzivni negi bori za svoje življenje.

Italijansko nogometni javnost je pretresla novica, da se talentirani nogometaš Verone Andrea Gresele po hudi nesreči bori za življenje.

Omenjeni nogometaš naj bi splezal na vrh vagona na železniški postaji Porta Vescovo, kjer ga je stresla elektrika, saj se je zapletel v žice, zaradi česar je nato strmoglavil na železniško progo z višine približno štirih metrov.

Gresele naj bi utrpel številne hude poškodbe, ima več hematomov ter zlomljeno hrbtenico. Po prvih poročilih naj bi se boril za življenje.

Veliki talent italijanskega nogometa ima sicer komaj 18 let, blestel pa je v dresu mladinske ekipe Hellasa Verone, zaradi česar ga je glavni trener članske ekipe Ivan Jurić že priključil k članski zasedbi. Mladi bočni desni branilec je bil tako v zapisniku številnih članskih tekem, toda vstopa v igro v najmočnejši italijanski ligi ni dočakal.

Mesto Verona naj bi bilo v šoku po tem dogodku, saj je šlo za ljubljenca Hellasovih navijačev ter enega največjih talentov njihove nogometne šole. Nezgoda mladega nogometaša je celo združila navijače Hellas Verone in njihovega največjega rivala Chieva, saj so splet preplavila sporočila podpore iz obeh taborov, kljub temu da oba kluba veljata na igrišču za velika sovražnika.

Komentarjev 1
  • marialorca 09:17 11.februar 2021.

    Ome(n)jeni nogometaš naj bi splezal na vrh vagona na železniški postaji Porta Vescovo, kjer ga je stresla elektrika, saj se je zapletel v žice, zaradi česar je nato strmoglavil na železniško progo z višine približno štirih metrov.

Sorodne novice