Šport > Nogomet
1712 ogledov

Maribor ostal brez trenerja

Darko Milanič Profimedia
Primorski strokovnjak je po porazu proti Bravu ponudil odstop...

Trener nogometašev Maribora Darko Milanič je po porazu njegove ekipe proti Bravu (1:2) v pogovoru za TV Slovenija ponudil svoj odstop.

NK Maribor : NK Bravo 1. SNL Šport Nova sramota Maribora: slovenski David ponižal Goljata

Tekom celotne tekme je bilo s tribun moč slišati neodobravanje navijačev, ki imajo več kot dovolj slabih predstav svojih ljubljencev, za kar seveda krivijo odnos nogometašev ter predvsem primorskega stratega, ki na klopi Maribora v svojem drugem mandatu sedi od leta 2016.

Kot kaže pa se bo mariborskim ljubiteljem nogometa želja le uresničila, saj bodo Mariborčani v naslednjem krogu pri Domžalah najverjetneje gostovali brez svojega dolgoletnega trenerja.

Klub mora slovo svojega trenerja sicer še uradno potrditi.

"Negativno vzdušje okoli ekipe je naredilo svoje. Ekipa je bila pod pritiskom, opravili ste dobro delo, mi pa ne. Čutim se odgovornega, a ne krivega, toda po pogovoru s športnim direktorjem Zlatkom Zahovićem sem ponudil svoj odstop. To je moje mnenje, ne njegovo. Ponosen sem, da sem bil toliko časa del lepe zgodbe, a zdaj menim, da se mora nekaj spremeniti," je pred kamerami TV Slovenije dejal trener državnih prvakov.

Komentarjev 4
Sorodne novice