Šport > Nogomet
1729 ogledov

Šok v svetu nogometa! Reprezentančni vratar spolno napadel mladoletnico?

Boris Kleyman Profimedia
Nekdanji reprezentančni vratar Izraela naj bi v Grčiji spolno napadel mladoletno šolarko.

Nogometni svet in še posebej grški ter izraelski nogomet je pretresel velik škandal. Izraelski vratar grškega prvoligaša Volosa Boris Kleyman je bil namreč aretiran, potem ko naj bi v enem izmed nočnih klubov spolno napadel imladoletnico.

Do incidenta naj bi prišlo ob 5. uri zjutraj, ko je skupina šolarjev iz Belgije na šolskem izletu obiskala enega izmed nočnih klubov, v katerem se je zabaval tudi 32-letni vratar.

Boris Kleyman | Avtor: Epa Epa
Tu naj bi nekdanji izraelski vratar spolno napadel eno izmed mladoletnih šolark, ki ga je po poročanju grških medijev prijavila policiji, ki je pri nogometašu odkrila tudi precejšnjo količino droge.

Izraelski vratar, ki sicer prihaja iz Ukrajine, a je že v mlajših kategorijah branil barve izraelske reprezentance, je bil tako že aretiran, njegov klub Volos pa je že najavil, da bo s svojim vratarjem prekinil pogodbo.

Kleyman je bil sicer rojen v domači Ukrajini, a se je preselil v Izrael pri vsega desetih mesecih starosti. V Izraelu je branil za številne tamkajšnje klube, pred prihodom v grški Volos pa je branil še na Cipru. Za Volos je podpisal poleti 2020 in je bil vse do incidenta eden najboljših igralcev te ekipe.

Za Izrael je v mlajših selekcijah zbral kar 32 nastopov, medtem ko je bil na članskih tekmah večkrat v vlogi rezervnega vratarja, tako da je edini članski nastop vpisal leta 2016 na tekmi s Hrvaško.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice