Šport > Nogomet
17905 ogledov

"Spal sem s sestro in teto ter lagal o svoji starosti"

gol mreža žoga EPA Simbolična fotografija.
Nekdanji afriški nogometaš je poskrbel za šokantno razkritje.

Lagal sem o svoji starosti, oče je želel obdržati ves moj denar, mamo je žrtvoval v obredu črne magije, imel sem spolne odnose s sestro, teto in prijateljem, je sovernikom v cerkvi priznal upokojeni nogometaš Shiva N'Zigou.

Devetintridesetetni Gabonec je nekdanji član Nantesa, Reimsa in gabonske izbrane vrste, proti koncu kariere pa je bil član nekaterih belgijskih nižjeligašev.

Produkt Nantesove nogometne akademije je veljal za velik nogometni talent. Zaigral je tudi v ligi prvakov in se zapisal v zgodovino afriškega nogometa, ko je leta 2000 na tekmi afriškega pokala narodov s 16 leti postal najmlajši strelec tekmovanja. Kasneje se je izkazalo, da je bil v resnici pet let starejši, saj sta z očetom ponaredila osebno izkaznico, da bi povečala njegove možnosti v poplavi mladih nogometnih talentov.

Shiva N'Zigou | Avtor: Twitter Twitter

N'Zigou, ki se je po koncu kariere spreobrnil v kristjana, je prav tako razkril, da je bil njegova mama žrtvovana v obredu črne magije z namenom, da bi on uspel v nogometnem svetu. "Lagal sem, da sem pet let mlajši, zato da bi lažje napredoval skozi kategorije in ušel konkurenci. Podpisal sem donosne pogodbe, s katerimi sem lahko pomagal družini. A to je prineslo nove težave. Oče je želel obdržati ves denar, mamo pa je žrtvoval v obredu črne magije," je sovernike šokiral nekdanji nogometaš.

"V tistem času sem imel spolne odnose s teto, sestro in bližnjim prijateljem. Kasneje sem bil v zvezi še z enim moškim. Prosim vas za odpuščanje," je dodal 39-letnik.

Za Nantes je odigral 33 tekem in zabil tri gole. V dresu Reimsa je zbral 64 nastopov in devet golov. Za reprezentanco je od leta 2000 do 2008 zbral 24 nastopov in dosegel pet zadetkov.

Komentarjev 4
  • Tatjana Ha 12:47 18.avgust 2018.

    To je golazen demonska....

  • Emily_Warlow 12:42 18.avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tisto, karr p0čnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com

  • maresem 11:58 18.avgust 2018.

    Še en simpatizer kučkotovega in levičarskega klana.