Šport > Nogomet
237 ogledov

Srbijo pretresa afera za afero

Srbija Superliga sodniki
Srbski nogometni klubi so nezadovoljnim s sojenjem, mnogi menijo, da so tekme zrežirane, rezultati dogovorjeni, privilegirana naj bi bila oba srbska velikana Crvena zvezda in Partizan.

Pri FK Novi Pazar so povsem obupali in danes sporočili, da izstopajo iz lige, poroča B92. V prvi vrsti zaradi sojenja na njihovi tekmi proti ekipi Budućnost Dobanovci.

"Ne želimo več sodelovati v neregularnem tekmovanju. V njej so že vnaprej znani rezultati, sodniki pa sodijo pa taktirki določenih ljudi iz klubov. Dobili smo namig, da je bil rezultat na naši tekmi proti Budućnosti zrežiran," so sporočili iz Novega Pazarja.

Ratko Mladić Škandal v Srbiji Šport Igralci vkorakali z majicami vojnega zločinca

V srbski ligi je bilo v zadnjem času polno bizarnih dogodkov. Tako so nogometaši Borca v Subotici protestirali proti čudnim sodniškim odločitvam s sedenjem na igrišču, predsednik Čukarićkega je na tekmi proti Crveni zvezdi, ki so jo rdeče-beli dobili po golu z enajstmetrovke, stadion zapustil z obljubo, da si ne bo več ogledal niti ene tekme srbskega prvenstva, Partizanu je na tekmi z Borcem sodnik dosodil sumljivo enajstmetrovko v 96. minuti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.