Šport > Nogomet
19 ogledov

Srce parajoče: "Očka, pridi domov. L'pool zmaguje"

Maira Elizabeth Nari Andrew Nari Liverpool Malezija izgubljeno letalo MH370 Reševalni pas/Twitter
Po spletu je zaokrožila še ena pretresljiva zgodba, povezana z izgubljenim malezijskim letalom, katere del je tudi nogomet oziroma ljubezen do zelo posebnega kluba.

Sedemnajstletno dekle Maira Elizabeth Nari je hčerka Andrewa Narija, ki je bil na izgubljenem letu MH370 vodja osebja, ki je skrbelo za dobro počutje potnikov. Najstnica je konec tedna na Twitterju zapisala srce parajoče sporočilo za očeta.

Andrew je (bil) veliki navijač Liverpoola. Slednji že več kot dve desetletji caplja za velikim rivalom Manchester Unitedom, a v letošnji sezoni se stvari vendarle obračajo. Potrditev tega je bila tudi nedeljska tekma, ki so jo varovanci Brendana Rodgersa zlahka dobili (0:3).

Nikoli ne boš hodil sam ...

Ob popolni prevladi Redsov na zelenici je Maira na Twitter zapisala: "Očka, Liverpool zmaguje. Pridi domov, da boš lahko videl tekmo! Nikoli ne zamudiš tekme Liverpoola. To je zate prvič. :')."

Na "čivk" se je hitro odzval tudi Liverpool FC: "Želimo ti sporočiti, da mislimo na tvojega očeta in vse druge, ki so še vedno pogrešani po letu MH370. Bodi močna. YNWA (You'll Never Walk Alone, op. a.)."

Na Twitterju so se dobrim željam pridružili še številni drugi. Liverpool koraka proti prvemu naslovu prvaka po 24 letih, a možnost, da bi zgodovinski trenutek videl tudi Andrew Nari, so skorajda enake ničli. Mairin tvit lahko preberete spodaj.

Maira Elizabeth Nari tvit Liverpool | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.