Šport > Nogomet
155 ogledov

Stal je na križišču, ko sta mu v obraz porinila pištolo

Samuel Castillejo Epa
Nogometnega zvezdnika sta nepridiprava prisilila, da jima je izročil dragoceno uro.

Španski vezist nogometnega kluba iz lombardijske prestolnice Samuel Castillejo je pozno v torek dejal, da je bil žrtev oboroženih roparjev. Nogometaša Milana so oropali, medtem ko je sedel v svojem avtomobilu med čakanjem na cestnem križišču, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Ali je v Milanu vse v redu? Dva fanta sta me oropala, tako, da sta mi namerila orožje v obraz," je na Instagramu objavil nogometaš, ki v Italiji čaka na nadaljevanje prvoligaškega prvenstva serie A.

Lokalni mediji poročajo, da sta se na križišču pred znakom stop osebnemu avtomobilu španskega nogometaša približali dve osebi na skuterju in ga prisilili, da jima je izročil dragoceno ročno uro.

Castillejo se je pred dvema letoma iz Villarreala pridružil Milanu v prestopu, vrednem 21 milijonov evrov.

Od takrat je opravil 59 nastopov in za rossonere dosegel pet zadetkov.

"Tisti, ki me poznajo, vedo, kako močen sem, kljub videzu, ki ga dajem z lasmi in tetovažami. Sem zelo ponižen fant," je v intervjuju za AS dejal Castillejo.

"Vedno sem želel uspeti tukaj. Želim si, da bi ostal dolgo v klubu. Resnica je, da se je leto 2020 začelo dobro. Odigral sem vsako tekmo na dobri ravni. Upam, da se bo tako nadaljevalo."

Milan je trenutno na sedmem mestu v italijanskem prvenstvu in v negotovosti glede mesta v kvalifikacijah za naslednjo sezono evropske lige.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice