Šport > Nogomet
462 ogledov

Ste zamudili prijavo ali niste izžrebani? Tu je nasvet, kako vseeno do kart

Slovenija - Kazahstan Anže Petkovšek
Tudi če ste zamudili žreb kart za Euro 2024, še ni vse izgubljeno. SeatPick je pripravil nekaj nasvetov, kako se še vedno lahko pride do kart za tekme slovenske reprezentance.

Slovenijo je po dolgem času zajela prava nogometna mrzlica. Naši fantje so si namreč na igrišču izborili še svoj drugi nastop na evropskem prvenstvu, ki bo potekalo naslednje poletje v Nemčiji.

Žreb je Sloveniji namenil skupino C, kjer ji bodo nasproti stale reprezentance Danske, Srbije ter Anglije in nemudoma se je med slovenskimi nogometnimi navdušenci porajalo vprašanje, kako do vstopnic za tekme slovenske nogometne reprezentance.

Če se še niste prijavili, ste na žalost prvo priložnost že zamudili. Do 12. decembra bi namreč morali izpolniti obrazec na uradni strani Uefe, s čimer bi si zagotovili mesto v žrebu, ki bo določenim srečnežem omogočil ogled v živo tekem čete Matjaža Keka.

A kljub vsemu ne obupujte. Pri spletni strani SeatPick, vodilnemu spletnemu iskalniku vstopnic, ki uporabnikom zagotavlja seznam najcenejših vstopnic in najboljših ponudb za izbrani dogodek, so namreč pripravili seznam nasvetov, kako si v prihodnje še lahko zagotovite dragoceni kos papirja, ki bo tudi vas popeljal na Euro 2024.

SeatPick | Avtor: SeatPick SeatPick

1. Redno obiskujte uradno spletno stran Uefe. Ker se je druga faza oddaje prijav za žreb vstopnic zaključila 12. decembra, zaenkrat ni mogoča oddati prijave za vstopnice tekem slovenske nogometne reprezentance. Pozneje v letu 2024 bodo morda na voljo dodatne možnosti za nakup vstopnic. Podrobnosti o prihodnji prodaji vstopnic bodo sporočene pravočasno. Redno obiskujte spletno stran https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/, da boste na tekočem. 

2. Preglejte možnosti sekundarne nadaljnje prodaje kart. Če še vedno niste imeli sreče pri nakupu vstopnic, poiščite verodostojna spletna mesta za nadaljnjo prodajo, kot je SeatPick. Tu lahko primerjate med sabo spletna mesta za prodajo vstopnic in poiščete najboljše ponudbe na trgu brez skritih dodatnih stroškov (deluje po enakem načelu kot Trivago in podobne strani pri iskanju namestitev).

3. Pred začetkom raziščite in preučite spletno mesto. Če se odločite za obisk spletnega mesta za nadaljnjo prodajo, bodite previdni pri spletnih mestih s prevarami in ne dovolite, da bi vam nekdo poslal posnetek zaslona vstopnice (ker je neveljaven) in nikoli ničesar ne plačajte, dokler ne prejmete vstopnice. Ne pozabite, če je nekaj videti predobro, da bi bilo res, verjetno tudi je! Seveda vam pri SeatPicku svetujejo uporabo njihovega iskalnika, ki ponuja samo preverjena spletna mesta za nadaljnjo prodajo.

4. Nikoli ne osvežite strani. Ko ste enkrat v čakalni vrsti za vstopnice, nikoli ne osvežite spletne strani. Lahko se izbrišejo vsi vaši podatki in padete na zadnje mesto zelo dolge vrste čakajočih.

5. Imejte odprt samo en zavihek. Morda mislite, da lahko z odprtimi večimi okenci povečate svoje možnosti, da dobite vstopnice, toda dejansko vam to lahko škoduje. Pri poizkusu nakupa vstopnic lahko naletite na napake ali še huje, da vas vržejo iz čakalne vrste, zato je najbolje, da imate portal za vstopnice odprt samo v enem zavihku.

6. Ne obupajte: vstopnice se lahko znova pojavijo tudi potem, ko so že razprodane. Niste uspeli priti do vstopnic? Ne pozabite ponovno preveriti spletne strani, kljub objavi, da so karte že razprodane. Včasih plačila vstopnic ne uspejo, spletno mesto se zruši in več vstopnic je lahko še vedno na voljo. Morda pa boste le imeli srečo.

To so bila navodila, ki jih je posredoval eden izmed ustanoviteljev SeatPicka Gilad Zilberman, kako priti do vstopnic za Euro 2024.

Iz SeatPicka so še posredovali zanimive informacije, da naj bi bile preko njihovega iskalnika najcenejše vstopnice za tekmo Slovenije s Srbijo, sledi tekma z Dansko, medtem ko so najdražje vstopnice za tekmo Slovenije z Anglijo. Po podatkih SeatPicka naj bi bila tekma med Slovenijo in Anglijo 16. najbolj prodajana tekma preko ponudnikov sekundarne nadaljnje prodaje kart.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice